amandapersson!

Peel off mask och Mac fix +

Hola bloggen. Como estas? Muy bien, gracias. 

Igår var jag och min syster på Emporia och "shoppade". Hon shoppade iallafall och jag använde ett presentkort och fick med mig två saker hem. En Peel Off Mask från JorgObé som man ska använda på "t-zone" vilket jag har gjort på bilden. Har testat göra massa olika hemmakurer på peel of masker men har inte riktigt lyckats så bra. Har antingen gjort svinont att dra av, som om jag vaxade hela ansiktet, eller så fungerade det inte alls och huden var precis likadan som innan behandlingen. Denna masken hade jag faktiskt ingen aning om ifall den hade ett bra eller dåligt rykte när jag köpte den, förutom att hon i affären sa att många kunder köper om den när den är slut så det övertalade mig om att den kanske var värd att prova. Och det var den verkligen. Den var lätt att sätta på, torkade snabbt, ca 20-25 minuter och sen var den hyfsat lätt att dra av och man såg att det satt porer och skit i masken efteråt - så den funkade som den skulle. Dessutom gjorde det inte mer ont än att dra av ett plåster, så inget gnäll heller haha. 

Den andra produkten jag köpte var Mac's prep+prime produkt som kallas FIX+. Den kan användas på många sätt, antingen på ett nytvättat ansikte då den innehåller ämnen som ger en fresh känsla och som ger näring till huden. Mamma kom in i mitt rum 2 minuter efter jag använt den och hon sa att min hud såg strålande och frisk ut, så man ska nog inte ifrågasätta den. Man kan också använda den över sin foundation för att den ska sitta bättre under dagen och även när man är helt klar med sin sminkning så att allting håller sig där det ska, ser mer naturligt ut och får en bra finish. Att den luktar friskt och somrigt är en stor bonus. 

Jag är verkligen ingen makeupartist men jag har nog bättre koll på smink än många andra, och dessa två produkter är verkligen nya favoriter  hos mig. Så detta är väll mest ett litet tips ifrån en helt vanlig tjej som inte är sponsrad, inte tjänar något på att prata bra om dessa produkter eller gör det för någon vinst. Det har blivit många inlägg om smink nu för tiden känns det som så om det uppskattas eller inte får ni gärna kommentera i detta inlägg. Puss och kram. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas