amandapersson!

helgens bravader

Hola. Vilken helg, här kommer en sammanfattning. 

Fredag: Fick dödligt god mat på Pepelino, åt en oxfilé planka och det var som en orgasm för mina smaklökar, haha! Äter gärna samma sak igen. Sov hemma hos Felix sen och somnade nöjd och mätt. 

Lördag: Felix gick igenom all den matten jag har haft svårt för att förstå under de senaste veckorna men nu förstod jag äntligen någonting. Vill verkligen känna mig smart haha. Sen så vankades det fest för Emma på kvällen och allting inleddes med en extremt bra förfest hos Hanna. Festen hos Emma var ingen besvikelse det heller! 

Söndag: Vaknade och mådde bättre än jag trodde faktiskt haha, sen vid 13 tiden var det dags för jobb fram tills 16 och sen stack jag hem för att plugga lite och ta det lugnt. Jobbet jag har som simtränare är kul men man blir tröttare än man tror, och sen hade ju lördagens festligheter tagit ut sin rätt vid det laget. Fick även en ansiktsbehandling av mamma och det behövdes då all sprit, all vila och allt godis jag ätit i helgen verkligen sätter sig på huden direkt. 

Måndag aka idag: 

Började dagen med att vakna och må skit men släpade iväg till skolan ändå. Idag började även Darelist och shit vad kul vi har haft. Det går ut på att alla treor som vill är uppdelade i lag på max fem medlemmar (om jag inte har helt fel) och man gör då olika utmaningar som ger olika antal poäng - det bästa är att vi verkligen satsar haha. Efter skolan och allt detta så var det träning på schemat, ett benpass som blev ganska så mycket jobbigare än vanligt - antagligen på grund av de 3 dagars vila jag haft. Imorgon väntar en lektion, sen ett bröstpass, plugg, fika på EH och lite sånt - gott och blandat typ. Hoppas alla har haft en bra måndag så hörs vi en annan gång!

 

Bilder på mina fina vänner Joel, Moa och Hanna. Mina tre galnaste favoriter - may our studentår and the alkohol always be in our favour. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas