amandapersson!

denna veckan

Förlåt för dåligt uppdaterande, känns som om jag ber om ursäkt för det hela tiden men jag är inte direkt duktig på att skriva här. 

Vad har hänt på sistone? I onsdags var jag, Moa och Hanna på Hvita Vackra där vi testade några olika balklänning, dock var jag redan bestämd med vilken jag skulle ha, har  velat ha den sedan tidigare i höstas men nu bestämde jag mig äntligen för vilken färg jag skulle ha. Så på torsdagen gick jag tillbaka med mamma och Felix för att visa dem vad jag hade tänkt mig och det slutade med att jag gick hem med en klänning och en silvrig glittrig clutch (stavas det så?) och nu är jag extremt taggad på bal! Torsdagen bjöd också på en studentfest med temat After Ski som var på torstens. Vi hade en lite mindre förfest hemma hos Moa först och sen stack vi dit, dock stannade jag kanske ca en timme då jag var extremt trött och kände att jag nästan skulle somna om jag hade stannat, så Felix kom och hämtade mig och så somnade jag hos honom medan mina vänner festade vidare haha. Det var en rolig kväll dock. 

Helgen har varit extremt lugn. Hade tänkt lägga hela denna dagen på att plugga matte men SÅKLART så hade jag glömt min bok i skolan.. Så jag och Felix tog en extremt skön sovmorgon istället och sen har vi mest chillat runt idag, varit på Ikea och käkat på Max. Standard. Är ganska sugen på skola imorgon ändå, dock absolut inte sugen på att stiga upp tidigt. Denna veckan börjar mitt jobb igen vilket också ska bli extremt kul, skönt med en liten inkomst igen. 

Annars har jag inget speciellt att dela med mig av, men när jag har det så dyker det upp ett nytt inlägg igen. Puss och kram. 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas