amandapersson!

2016

Då var det äntligen ett nytt år. Jag välkomnar 2016 efter ett ordentligt omtumlande 2015. Jag funderar på att göra ett inlägg om mitt 2015 men just detta inlägg kommer handla om själva nyår och vad jag ser fram emot med 2016. 

Nyår spenderades med Felix och det var verkligen något speciellt. Först åt vi en extremt god middag hemma hos Adam tillsammans med Isac och sen stack jag och Felix själva till 1900 där vi tog en drink och sen när klockan började närma sig tolv gick vi som många andra till torget. Där träffade vi vänner och vi räknade ner tillsammans och när klockan slog tolv kysstes vi. Sen kysstes vi allihopa faktiskt haha. Det var ett väldigt bra tolvslag och vi stod kvar ett tag för champagne och för att kolla på fyrverkerierna . Därefter gick många till Bankan eller Harrys men jag och Felix gick tillbaka till 1900 för dem har lätt godast drinkar och vi inte riktigt var på festhumör. Efter några drinkar gick vi och käkade nattmat och sen promenerade vi hem. Hade alltså ett riktigt lyckligt nyår. 

Jag fick inte spendera nyår med mina fina vänner men jag hoppas att dem har haft det minst lika bra som jag. Speciellt Hanna som är på en annan kontinent, henne saknar jag, och sen Mois Moan som var ute i munka och spårade, hennes festhumör saknade jag lite ändå, med henne har man aldrig tråkigt. 

Under 2016 har jag så mycket som jag ser fram emot. Bland annat summerburst med tjejerna, studenten med bästa klassen och Magaluf med trion, roadtrip i USA med Felix, konsert med Joel och Hanna och kanske någon festival i sommar om jag känner mig själv. Förhoppningsvis flyttar jag hemifrån och börjar plugga till hösten. Vem vet.. Vi får se.  

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas