amandapersson!

Color run 2015 Lund

En liten del utav alla bilder som togs under color run i Lund med Hanna, Caisa och Emma. Var över förväntningarna och en liten film med några klipp vi filmade är också på gång, ska dock se när jag hinner göra klart den. 

torstens smakar mera

Blev middag på torstens följt utav utgång med tjejerna i klassen i lördags. Blev faktiskt riktigt roligt och vi var verkligen överallt! Torstens, telegrafen, Harrys och Bahnhof.. vi gick varvet runt nästan. Fler sånna kvällar tack! 

White Party

Jag har fyllt 18 i tisdags OCH klarat mitt KÖRKORT! Helt underbart! Detta firades som tusan igår med 20 undrbara tjejer. Förfest hos mig och sen en halvt galen utgång som slutade olika för samtliga. För mig slutade den 4 då jag kom hem för att sova med Felix. Fick såå mycket fina presenter av mina vänner och en massa kärlek, shit vad de är bra! Räknar med betydligt fler sådana utgångar! 

Bolmen

Alla som läser natur och biologi åkte iväg till bolmen i veckan, vilket faktiskt var skitkul. Svinkallt och äckligt mycket myggor men annars hur kul som helst! Vi fick laga våra egna älgfärshamburgare och dem var såååå goda, sen så delade jag ju tält med världens bästa vänner. Det var ett roligt inslag i en annars ganska tråkig skolgång.  

risktvåan

Tjena och sorry för min lysande frånvaro här. Har inte haft tid att skriva så mycket då körkortsplugget verkligen tagit över min vardag. 

Helgen spenderades iallafall med Felix och det var ganska så efterlängtat efter en vecka ifrån varandra. Det är idag exakt 6 dagar tills jag fyller 18 och jag skulle nog inte kunna vara mer taggad och spänd på detta. Ser verkligen fram emot det och allt vad det innebär. Den "stora" dagen ska iallafall firas med familjen och Felix på Wild West i Halmstad och sen firas det med utgång nästa helg tillsammas med ett stort gäng härliga tjejer, så vi ses ute den 12. 

Idag har jag varit iväg hela dagen på risktvåan och det var verkligen skitkul! Över förväntningarna faktiskt. Åkte med tre andra tjejer och vi skrattade oss verkligen igenom hela dagen, skulle gärna göra om det igen. I morgon väntar skola och sen lite teoriplugg igen innan Felix kommer och tar med mig till gymmet igen, inte hunnit vara där på hela veckan då körkortet verkligen tar över just nu med alla körlektioner, teoriplugg och risktvåan. Får ta igen tränigen sen när kortet är taget, vill bara ha det nuuuu. 

Planerna i helgen är kräftskiva lördag och sen jobb söndag, så det ska nog bli kul, och skönt att komma igång med ekonomin igen. Vi hörs när jag har mer att skriva om. Bye. 

Upp